Algemene voorwaarden

1, Hygiëne

Hygiëne is belangrijk voor uw en mijn gezondheid. Indien de hygiëne niet goed wordt bevonden, zal de klant vooraf moeten douchen. De tijd die nodig is voor de douche wordt meegerekend in de tijd van de date. De klant kan dus geen extra tijd eisen, noch een prijsvermindering.

2.Prijzen.

De prijzen op de website worden enkel bij wijze van inlichting weergegeven. Zij maken geen verbintenis van mij naar u toe uit. De uiteindelijke prijs zal immers via Whatsapp worden overeengekomen.

De overeengekomen prijs moet steeds bij aankomst betaald worden. Indien de klant dit niet uit eigen beweging doet, zal ik de klant hiertoe uitdrukkelijk verzoeken. De date zal pas van start gaan na betaling van het totaalbedrag.

3, Wat ik niet aanbied.

Intiem zonder condoom, slikken, cuckolding ,anaal,poep en plasseks.

4, No-shows

De klant dient bij verhindering de afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren, maar in ieder geval 24 uur vooraf aan de afspraak.

Wanneer de klant de afspraak niet 24 uur voor de afspraak annuleert of simpelweg niet komt opdagen, mag ik het volledige bedrag bij de klant in rekening brengen.

Wanneer de klant mij naar een vals adres laat komen of de deur niet open doet, mag ik eveneens het volledige bedrag bij de klant in rekening brengen.

  1. Bij beëindiging date

Ik kan de date onmiddellijk stopzetten:

- indien de vooraf gemaakte afspraken niet worden nageleefd.

- indien de klant zich schuldig maakt aan bedreigingen, geweld, of ander ongepast gedrag naar mij toe.

Ingeval van stopzetting van de date zal de klant geen enkele aanspraak kunnen maken op (gedeeltelijke) terugbetaling van de overeengekomen prijs.

  1. Leeftijd

Ik spreek alleen met mannen en vrouwen af vanaf 21 jaar

  1. Privacy

Uw gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en zullen nooit gedeeld worden met derden. Ik draag er daarenboven zorg voor dat de verwerking van uw gegevens te allen tijde voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).